srenfrdeitrutr

"MESOPROMET", nekada samostalna zanatska radnja za preradu mesa i izradu proizvoda od mesa, osnovana je 2000. godine u srcu Pomoravlja u selu Vinorača, nadomak Jagodine. Osnivači su porodica Stojanović sa tada zaposlenih desetak radnika. Danas prerasta u "MESOPROMET COMPANY" D.O.O., ozbiljnog prerađivača mesa i mesnih prerađevina sa 180 zaposlenih. Osobine koje su potrošači prepoznali su pouzdanost, upornost, asortiman i kvalitet proizvoda. Korak po korak u osvajanju tržišta, "MESOPROMET COMPANY" D.O.O.pored mnogobrojnih dobavljača gde ima dobru poslovnu saradnju u kupovini kako svinjskog tako i junećeg , goveđeg i pilećeg programa, širi i mrežu prodaje svojih proizvoda. U svom proizvodnom programu, preduzeće se bazira na proizvodnji dimljenih proizvoda, fino usitnjenih barenih kobasica, grubo usitnjenih barenih kobasica, kuvanih kobasica i dr. Proizvodi se distribuiraju širom Srbije u veletrgovinama, preduzećima specijalizovanim za obradu mesa i mesnih prerađevina, radnjama, ugostiteljskim objektima i td.

"MESOPROMET COMPANY" D.O.O. ima u svom sastavu i 20 maloprodajnih objekata širom Srbije.

Za ispravnost proizvoda i kvalitet brine Veterinarski institut u Jagodini i Institut tehnologije mesa iz Beograda.

Da bi rukovodeći tim kompanije podigao visoki nivo kvaliteta i higijene započelo je uvođenje sertifikacije hasap sistema(HACCP), proizvodnje zdrave i bezbedne hrane, sertifikacije evropske unije, kao i ISO STANDARD 9001-2000. Uvođenjem integrisanog sistema ISO 9001-2000 i HACCP omogućava se unapređenje proizvodnje u oblasti kvaliteta i bezbednosti proizvoda, zadržavanje postojeće i sticanje mogućnosti za unapređenje tržišne pozicije.

Imajući u vidu da "MESOPROMET COMPANY" D.O.O. poseduje visok stepen moderne tehnologije, dobar proizvodni pogon, prateće prostorije, stručni kadar i stalna kontrola kvaliteta čine ga još uspešnijim kako za postojeće tako i za buduće kupce.

U nadi da ćete i Vi jednog dana biti naš kupac utoliko je i naše zadovoljstvo veće.

9999

Zadovoljnih mušterija

100

% kvalitet mesa

25

Prodajnih objekata

2000

Godina osnivanja

MESOPROMET COMPANY DOO

 

 

 

MALOPRODAJNA MREŽA